Меню
Количка

Видео балуни

Какво представляват видео балуните?

Това са устройства или още познати като преобразуватели, които компенсират разликите в съпротивленията на проводниците и позволяващи трансфер на цветно изображение на големи разстояния. Видео балуните се делят на активни и пасивни. Пасивните пренасят сигнал на разстояния до 200м в цветен режим и до 300м в черно-бял. Пасивните видео балуни не се нуждаят от допълнително захранване. От друга страна активните балуни имат нужда от захранване, а при тях преноса на видео достига разстояния до 3000м.

Кога се използват балуни?

Най-често се налага ползването им при изграждане на система за видеонаблюдение в големи обекти, при които дължините на кабелните трасета са големи.

Как да изберете видео балун?

  • На първо място трябва да знаете какъв тип камери ще се инсталират
  • С каква резолюция ще са охранителните камери
  • Какви разстояния ще трябва да се подсигурят

Защо да поръчате видео балуни от videonabliudenie-bg.com?

Защото ние предлагаме балуни на отлични цени и топ качество.

Ние ще ви консултираме при избора на балуни за вашата система, при това напълно безплатно

Модел: PVC_box_100
PVC монтажна кутия, с която лесно можете да приберете буксите и свръзките на камерата като по този начин ги предпазите от корозия. С ползването на ПВЦ монтажна кутия освен, че не излагате свръзките на влиянието на външни фактори като вода, влага, прах и корозия, но и монтажа е по-професионално изд..
5.70лв. Без данък:4.75лв.
Модел: CNW802R
Преобразувател за пренос на видеосигнал по усукана двойка. Повишена защита от интерферeнтни влиания. Активен приемник Максимално разстояние на работа  Активен предавател със активен приемник 1500м 3 режима на работа Единична бройка. работно напрежение 12V..
39.90лв. Без данък:33.25лв.
Модел: AR711P
Често в системите за видеонаблюдение се налага полагането на по-големи като дължина трасета. Известно е, че ползването на конвенционалните кабели като RG59 комбиниран или UTP имат известни ограничения по отношение пренос на сигнал. Често това налага търсенето на ефективно решение на пренос на вид..
10.01лв. Без данък:8.34лв.
Модел: VN4CH204
Видео балуните, макар и причислявани към групата на аксесоарите, са задължителен елемент от изграждането на система за видеонаблюдение. Употребата на видео балуни в комбинация с UTP / FTP кабели е задължителна при изграждане на системи за видеонаблюдение, където дължината на кабелните трасет..
44.64лв. Без данък:37.20лв.
Модел: LAN_Surge
Технически параметри: Изходно защитно напрежение линия-линия  <12.5V Защитно напрежение линия-земя            <650V Импулсен разряден ток              200..
27.36лв. Без данък:22.80лв.
Модел: ANSP001
Всяка една система за видеонаблюдение, независимо от това колко добре е проектирана и изградена, е уязвима по отношение природни явления като гръмотевични бури и др. Именно за това, ние от видео-наблюдение ком винаги препоръчваме при външна инсталация на видеонаблюдение винаги да се ползват гръм з..
28.50лв. Без данък:23.75лв.
Модел: EB-DV1010
Комплект приемник и предавател за пренос на 1 видеосигнал и един канал данни RS-485 (за управление на PTZ камери) по едно оптично влакно (singlemode), до 40 км, SC конектор, с включено захранване (звук, управляеми изходи, телефон-опции) ..
312.00лв. Без данък:260.00лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)