Меню
Количка

За нас

Videonabliudenie-bg.com е един от групата магазини за охранителни камери, системи за видеонаблюдение и аксесоари, които ЕМ БИ ВИЖЪН ООД управлява. Магазинът бе създаден през 2013г, като в последните няколко години премина през различни етапи на подобрения и добавяне на все по-нови и нови функционалности.


Кои сме ние?


ЕМ БИ ВИЖЪН ООД е фирма създадена през 2012г, чиято основна дейност е внос и дистрибуция на техника за видеонаблюдение, както и нужните аксесоари за изграждането на системи за видоенаблюдение. Още в първите години на работа се утвърдихме като един от големите онлайн доставчици на техника за видеонаблюдение. Към момента фирмата предлага на своите клиенти най-утвърдените на световният пазар марки в производството на подобна техника. Сред предлаганите от нас продукти ще намерите познатите Hikvision, Dahua, UTEPO, които са се доказали не само у нас, но и глобално с високото си качество и гъвкавост на предлаганите технически решения.

  • Винаги водени от желанието си да сме максимално гъвкави и полезни на клиента у нас, а и в Европа се стараем да предложим на партньорите си решения на проблемите при онлайн пазаруване на системи за видеонаблюдение.
  • Нашите проучвания показаха, че сред основните проблеми за клиентите онлайн са:
  • Бавна доставка на поръчаните стоки
  • Липса на ефективен и бърз контакт с достатъчно експертен специалист, който по разбираем за клиента начин да го консултира и отговори на въпросите му
  • Създадени и поддържани, по наше мнение, от търговците към онзи момент напълно изкуствено създадени митове за достъпността на инсталация, както и че човек не може да инсталира сам конвенционална охранителна система
  • Накрая, но не и по важност – на онлайн пазара липсваха достатъчен брой магазини, в които клиента да намери цялостно решение като да направи изборът си измежду достатъчно голямо разнообразие


За изминалите години, многото часове труд и вложени усилия спокойно можем да се похвалим, че не просто успяхме да се наложим на онлайн пазара за охранителни камери и системи, но и да се наредим сред най-големите, а може би и единствените изцяло работещи онлайн търговци и вносители на системи за видеонаблюдение и прилежащи компоненти и аксесоари.

Какво всъщност постигнахме за тези години?


Почти 3000 успешно извършени доставки. Над 99.5% от тях доставени до клиента в рамките на 24ч след подаване на поръчка.
Над 2700 клиента доволни клиента, много от които са наши редовни такива, а с други започнахме успешни партньорства
Бяхме първата фирма, която предложи безплатни онлайн чат консултации на клиентите си. Нещо, което през 2012г. не се предлагаше по този начин от нито един онлайн търговец на пазара у нас.


В магазина си за охранителни камери и системи videonabliudenie-bg.com бяхме първите, които предложиха на българският клиент възможност да закупи готова система за наблюдение комплектована по начин лесен за монтаж. Така всеки наш клиент получи възможността да инсталира лесно, бързо и най-вече да спести разход.


Анализите ни показват, че само със създаването и предлагането на готови системи за видоенаблюдение като готов, краен продукт на клиентите им спестяваме около 40% от разходите от подобна инвестиция.

Както по-горе вече казахме, videonabliudenie-bg.com е магазин предлагащ техника от доказани в световен мащаб марки като Hikvision и Dahua, при това на една от най-добрите цени на пазара.
Като официален дилър на марките ние гарантираме гаранционно обслужване от оторизиран от бранда сервиз. Ето няколко факта доказващи качеството на работата и предлаганата техника:


По наши данни на годишна база под 0.3% от продадената техника показва дефект.
99.5% от постъпилата в сервиз гаранционна техника бива сервизирана или заменена с нова в рамките на 5 работни дни от предаването и.

И накрая бихме се спрели и на ценовата си политика за кратко. Тъй като сме убедени, че както времето е важно за нас, то е също толкова ценно и за нашите клиенти. Точно по тази причина ние вярваме, че времето отделено от клиентите ни да разгледат и се запознаят с продукти и техните параметри следва да бъде възнаградено.

Всички предлагани в магазина ни videonabliudenie-bg.com охранителни камери, рекордери и системи за наблюдение са с включена 5% отстъпка от стандартната продажна цена за пазара в България.


Доказателство, че усилията ни не са били напразни са нашите близо 3000 клиента, сред които частни лица, фирми от различни сфери, общини и организации.

Те вече ни се довериха! Доверете ни се и Вие!