Меню
Количка

Блог RSS Feed

12 дек. Закон за личните данни и нарушава ли го видеонаблюдението в търговски обект?
MB Vision 0 1832
Закон за защита личните данни безспорно бе една от най-дискутираните теми през 2018г. Какво се случи и промени последната година от влизане в сила на промените по този закон що се касае частта с видеонаблюдението в търговските обекти?Ако трябва д..
10 дек. Термовизионните камери – решение, където другите не могат
MB Vision 0 370
Все повече хора са на ясно с ползите от изграждане на система за видеонаблюдение. Не само малко местата обаче, където конвенционалните камери не могат да бъдат полезни. Това са гористи местности, пресечени терени, пространства с препятствия като де..
27 ноем. Hikvision дари камери на зоопарка в Москва
MB Vision 0 405
Церемонията по дарението бе на 21 ноември, като специална конференция бе дадена от директорът на московският зоопарк Светлана Акулова и президента на Hikvision Русия Либо Фенг.Hikvision дари камери с висока резолюция както и ColorVu камера с работа в..
07 ноем. Система за соларно захранване на камери
MB Vision 0 475
Сред основните проблеми при изграждане система за видеонаблюдение в отдалечен район е осигуряването на захранване. В такива ситуации единственият вариант е система със соларни панели. Но кога е удачно да обмислим вариант за подобен тип захранване? ..
26 март Какво представлява AcuSense Hikvision технологията?
MB Vision 0 17830
Приложението на новата технология на Hikvision AcuSense най-лесно можем да опишем със ситуация, в която всеки може да попадне.Представете си, че намирате автомобилът си, който сте паркирали на паркинг за да пазарувате, разбит. Как бихте постъпили? Ло..
19 март Как да свържем Hikvision камера или рекордер чрез Hik-connect?
MB Vision 0 1240
В тази статия на кратко ще се спрем на въпросът "Как да свържем ИП камера или рекордер Hikvision за онлайн достъп и наблюдение без статично ИП?"Нуждата от статично IP дълго време бе сериозен проблем при осигуряване на онлайн наблюдение на обекта. За ..
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)