Меню
Количка

Блог RSS Feed

12 Dec Закон за личните данни и нарушава ли го видеонаблюдението в търговски обект?
MB Vision 0 1144
Закон за защита личните данни безспорно бе една от най-дискутираните теми през 2018г. Какво се случи и промени последната година от влизане в сила на промените по този закон що се касае частта с видеонаблюдението в търговските обекти?Ако трябва д..
10 Dec Термовизионните камери – решение, където другите не могат
MB Vision 0 179
Все повече хора са на ясно с ползите от изграждане на система за видеонаблюдение. Не само малко местата обаче, където конвенционалните камери не могат да бъдат полезни. Това са гористи местности, пресечени терени, пространства с препятствия като де..
27 Nov Hikvision дари камери на зоопарка в Москва
MB Vision 0 223
Церемонията по дарението бе на 21 ноември, като специална конференция бе дадена от директорът на московският зоопарк Светлана Акулова и президента на Hikvision Русия Либо Фенг.Hikvision дари камери с висока резолюция както и ColorVu камера с работа в..
07 Nov Система за соларно захранване на камери
MB Vision 0 301
Сред основните проблеми при изграждане система за видеонаблюдение в отдалечен район е осигуряването на захранване. В такива ситуации единственият вариант е система със соларни панели. Но кога е удачно да обмислим вариант за подобен тип захранване? ..
26 Mar Какво представлява AcuSense Hikvision технологията?
MB Vision 0 9314
Приложението на новата технология на Hikvision AcuSense най-лесно можем да опишем със ситуация, в която всеки може да попадне.Представете си, че намирате автомобилът си, който сте паркирали на паркинг за да пазарувате, разбит. Как бихте постъпили? Ло..
19 Mar Как да свържем Hikvision камера или рекордер чрез Hik-connect?
MB Vision 0 837
В тази статия на кратко ще се спрем на въпросът "Как да свържем ИП камера или рекордер Hikvision за онлайн достъп и наблюдение без статично ИП?"Нуждата от статично IP дълго време бе сериозен проблем при осигуряване на онлайн наблюдение на обекта. За ..
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)