Меню
Количка

Блог RSS Feed

03 февр. Някои модели WiFi камери Hikvision не поддържат добавяне в облачната услуга HikConnect
MB Vision 0 7463
Hikvision оповестиха няколко важни промени в новите ревизии на фърмуера на безжичните си модели. Към момента промените засягат два от моделите на марката. Става дума за DS-2CD2041G1-IDW1 и DS-2CD2141G1-IDW1, които имат хардуерна ревизия с индекс „..
12 дек. Закон за личните данни и нарушава ли го видеонаблюдението в търговски обект?
MB Vision 0 3654
Закон за защита личните данни безспорно бе една от най-дискутираните теми през 2018г. Какво се случи и промени последната година от влизане в сила на промените по този закон що се касае частта с видеонаблюдението в търговските обекти?Ако трябва д..
10 дек. Термовизионните камери – решение, където другите не могат
MB Vision 0 1515
Все повече хора са на ясно с ползите от изграждане на система за видеонаблюдение. Не само малко местата обаче, където конвенционалните камери не могат да бъдат полезни. Това са гористи местности, пресечени терени, пространства с препятствия като де..
27 ноем. Hikvision дари камери на зоопарка в Москва
MB Vision 0 1516
Церемонията по дарението бе на 21 ноември, като специална конференция бе дадена от директорът на московският зоопарк Светлана Акулова и президента на Hikvision Русия Либо Фенг.Hikvision дари камери с висока резолюция както и ColorVu камера с работа в..
07 ноем. Система за соларно захранване на камери
MB Vision 0 73456
Сред основните проблеми при изграждане система за видеонаблюдение в отдалечен район е осигуряването на захранване. В такива ситуации единственият вариант е система със соларни панели. Но кога е удачно да обмислим вариант за подобен тип захранване? ..
26 март Какво представлява AcuSense Hikvision технологията?
MB Vision 0 38129
Приложението на новата технология на Hikvision AcuSense най-лесно можем да опишем със ситуация, в която всеки може да попадне.Представете си, че намирате автомобилът си, който сте паркирали на паркинг за да пазарувате, разбит. Как бихте постъпили? Ло..
Показани 1 от 6 | 7 (2 Страници)