Меню
Количка

Захранващи блокове

Правилният избор на захранване за една система за видеонаблюдение е от изклюителна важност за нейното нормално и правилно функциониране. По-долу ще опитаме на кратко да ви дадем нужните насоки как да изберете захранване за своите охранителни камери.

Какво е нужно да знаем за да изберем захранване на камерите?

На първо място трябва да знаете колко камери ще се инсталират в системата. Така според броят и тяхната консумация лесно ще определите какво захранване да закупите. Ако в системата ще инсталирате 4 камери с консумация 0.5A, то може да закупите захранващ адаптер 12V, 3A, който ще е достатъчен за този брой камери.

Съобразете дължината на кабелното трасе. При CVI, Turbo HD, CVBS камерите и трасета кабел над 80м се оказва, че 12V захранване не е достатъчно. В такива случай ви е необходимо захранване 24V като то се ползва в комбинация с DC-DC конвертори. Те се инсталират от страната на монтаж на камерата като целта им е да се регулира и намали волтажа от влизащите 22-24V до необходимите за камерата 12V.

Захранващ адаптер или захранващ блок?

Няма универсално решение и отговор на този въпрос. Може да захраните система с 4 камери както със захранващ блок, така и с адаптер от примера по-горе. Много по-важно е избраното захранване да е достатъчно да покрие консумацията на включените охранителни камери. При инсталация на повече на брой камери препоръчваме ползването на захранващи блокове от една страна поради факта, че могат да осигурят нужното захранване, от друга поради наличието на активни защити, които биха предпазили камерите ви при токов удар или смущения по мрежата.

Защо да закупите захранване за своите камери от videonabliudenie-bg.com?

Ние предлагаме само качествени аксесоари, захранвания при това на отлични цени.

Ще ви консултираме безплатно при изборът на захранване за вашата система за видеонаблюдение

Model: CNW25962LM
При извършване на монтаж често срещан проблем е как да бъдат избегнати падовете на напрежение при ползване и полагане на по-големи като дължина трасета. Най-лесният за постигането на тази цел начин е подаване на по-високо напрежение от страната на източника и ползването на ковертор с цел намаляван..
18.24лв. Без данък:15.20лв.
Model: PoE_Injector
За специалистите, които се занимават с монтажи е известно, че при монтаж на ИП камери може да се ползват две от усуканите двойки за захранване на камерата. Това обаюе води до нуждата от допълнителни захранващи букси, а всички сме на ясно, че колкото повече свръзки има в една система, толкова по-го..
41.04лв. Без данък:34.20лв.
Model: Power_24Vac
Адаптор (с изведени кабели) за захранване на PTZ камери 24Vac - 3А ..
34.20лв. Без данък:28.50лв.
Model: A002AND
 Характеристики на Захранващ адаптер за камери и видеонаблюдение VNADP003: Захранващ стабилизиран адаптер за камери за видеонаблюдение Входно напрежение 220V AC Изходно напрежение 12V DC 2A  Тестван в реални услови за работа с видеорекордери и PC базирани системи..
22.80лв. Без данък:19.00лв.
Model: VNADP003
 Предлаганите от нас захранващи блокове са импулсни с вграден филтър специално за предотвратяване на получените паразитни шумове в изображенията от камерата.Консумацията при системите за видеонаблюдение трябва да се предвижда с допълнителен резерв от 40%, който служи за осигуряване на н..
33.06лв. Без данък:27.55лв.
Model: BOX1012
Захранването за система за видеонаблюдение е един от най-важните елементи при нейното изграждане. Неправилно прецененото захранване води след себе си до смущения в качеството на картината, проблеми с камерите за видеонаблюдение и още много неприятни последици.Характеристики на Захранващ бл..
96.00лв. Без данък:80.00лв.
Model: Power_5
Захранването за система за видеонаблюдение е един от най-важните елементи при нейното изграждане. Неправилно прецененото захранване води след себе си до смущения в качеството на картината, проблеми с камерите за видеонаблюдение и още много неприятни последици.Характеристики на Захранване /..
39.60лв. Без данък:33.00лв.
Model: PWRBOX0512
Захранването за система за видеонаблюдение е един от най-важните елементи при нейното изграждане. Неправилно прецененото захранване води след себе си до смущения в качеството на картината, проблеми с камерите за видеонаблюдение и още много неприятни последици.Характеристики на Захранващ бл..
70.80лв. Без данък:59.00лв.
Model: Power_15A
Захранващ блок за камери за видеонаблюдение: Захранващ блок 12V 15А 180W стабилизиран..
46.80лв. Без данък:39.00лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)