Меню
Количка

Захранващи блокове

Правилният избор на захранване за една система за видеонаблюдение е от изклюителна важност за нейното нормално и правилно функциониране. По-долу ще опитаме на кратко да ви дадем нужните насоки как да изберете захранване за своите охранителни камери.

Какво е нужно да знаем за да изберем захранване на камерите?

На първо място трябва да знаете колко камери ще се инсталират в системата. Така според броят и тяхната консумация лесно ще определите какво захранване да закупите. Ако в системата ще инсталирате 4 камери с консумация 0.5A, то може да закупите захранващ адаптер 12V, 3A, който ще е достатъчен за този брой камери.

Съобразете дължината на кабелното трасе. При CVI, Turbo HD, CVBS камерите и трасета кабел над 80м се оказва, че 12V захранване не е достатъчно. В такива случай ви е необходимо захранване 24V като то се ползва в комбинация с DC-DC конвертори. Те се инсталират от страната на монтаж на камерата като целта им е да се регулира и намали волтажа от влизащите 22-24V до необходимите за камерата 12V.

Захранващ адаптер или захранващ блок?

Няма универсално решение и отговор на този въпрос. Може да захраните система с 4 камери както със захранващ блок, така и с адаптер от примера по-горе. Много по-важно е избраното захранване да е достатъчно да покрие консумацията на включените охранителни камери. При инсталация на повече на брой камери препоръчваме ползването на захранващи блокове от една страна поради факта, че могат да осигурят нужното захранване, от друга поради наличието на активни защити, които биха предпазили камерите ви при токов удар или смущения по мрежата.

Защо да закупите захранване за своите камери от videonabliudenie-bg.com?

Ние предлагаме само качествени аксесоари, захранвания при това на отлични цени.

Ще ви консултираме безплатно при изборът на захранване за вашата система за видеонаблюдение

Модел: PoE_Injector
За специалистите, които се занимават с монтажи е известно, че при монтаж на ИП камери може да се ползват две от усуканите двойки за захранване на камерата. Това обаюе води до нуждата от допълнителни захранващи букси, а всички сме на ясно, че колкото повече свръзки има в една система, толкова по-го..
41.04лв. Без данък:34.20лв.
Адаптор за захранване на PTZ камери 24Vac - 3А Адаптор за захранване на PTZ камери 24Vac - 3А
Най-продавано
Модел: Power_24Vac
Адаптор (с изведени кабели) за захранване на PTZ камери 24Vac - 3А ..
34.20лв. Без данък:28.50лв.
Захранващ адаптер 12V DC 2A
Най-продавано
Модел: A002AND
 Характеристики на Захранващ адаптер за камери и видеонаблюдение VNADP003: Захранващ стабилизиран адаптер за камери за видеонаблюдение Входно напрежение 220V AC Изходно напрежение 12V DC 2A  Тестван в реални услови за работа с видеорекордери и PC бази..
25.44лв. Без данък:21.20лв.
Модел: VNADP003
 Предлаганите от нас захранващи блокове са импулсни с вграден филтър специално за предотвратяване на получените паразитни шумове в изображенията от камерата.Консумацията при системите за видеонаблюдение трябва да се предвижда с допълнителен резерв от 40%, който служи за осигуряване на н..
33.06лв. Без данък:27.55лв.
Модел: BOX1012
Захранването за система за видеонаблюдение е един от най-важните елементи при нейното изграждане. Неправилно прецененото захранване води след себе си до смущения в качеството на картината, проблеми с камерите за видеонаблюдение и още много неприятни последици.Характеристики на Захранващ бл..
96.00лв. Без данък:80.00лв.
Захранващ блок 12V, 5A Захранващ блок 12V, 5A
Най-продавано
Модел: Power_5
Захранването за система за видеонаблюдение е един от най-важните елементи при нейното изграждане. Неправилно прецененото захранване води след себе си до смущения в качеството на картината, проблеми с камерите за видеонаблюдение и още много неприятни последици.Характеристики на Захранване /..
39.60лв. Без данък:33.00лв.
Модел: PWRBOX0512
Захранването за система за видеонаблюдение е един от най-важните елементи при нейното изграждане. Неправилно прецененото захранване води след себе си до смущения в качеството на картината, проблеми с камерите за видеонаблюдение и още много неприятни последици.Характеристики на Захранващ бл..
70.80лв. Без данък:59.00лв.
Модел: Power_15A
Захранващ блок за камери за видеонаблюдение: Захранващ блок 12V 15А 180W стабилизиран..
46.80лв. Без данък:39.00лв.
Модел: Power_solar
Модул соларно захранване на охранителни камериСистемата включва :2 бр. Соларен фотоволтаичен панел 100Wp поликристален.Соларен поликристален слънчев фотоволтаичен панел с максимална мощност за добив на електроенергия до 100W. Фотоволтаичният модул произвежда ток с максимални параметри от 17.5 V и..
2,400.00лв. Без данък:2,000.00лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)